..:: You Follow I, I Follow You

Mr & Mrs Chenchen

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Ya Allah, Kau Perelokkanlah Segala Perjalanan Hidup Kami

Sunday, May 9, 2010

PA System??????

Plan asal nak pakai DJ tapi bila difikirkan bajet yang makin menipis, aku batalkan hasrat untuk menggaji seorang DJ. (tgk la camne kalau di saat akhir aku dapat sponsor yang ini..ehehe)

Selepas membaca blog kawan aku, aku rasa aku pun nak buat macam dia jugak la. Aku amik idea ko ye Misz Sephia..ehehe..Aku sekarang tengah sibuk mengoogle dan seterusnya mendownload lagu2 kahwin. Boleh la korang dengar masa majlis aku nanti. Sekarang aku dah berjaya mencari sebanyak 25 buah lagu. Lagu2 yang aku dapat pon kebanyakannya lagu yang bila orang dengar memang nak dengar lagi la..ehehehe..(perasan je aku ni kan..ahaha)

Adik aku pon cakap setakat nak pasang lagu2 gini dia pon boleh buat. Hehehe..So, tak payah la membazir kan..huhu..




p/s : Tak sabar la pulak nak kawen..hahahaha

6 comments:

Misz Sephia said...

u shud pay for the ideas my dear..hahaha. Dlu my bro's wedding, kteorg on PC and PA System tu siap pinjam skolah(he's a teacher too!). cool!

Ross Tina Abdullah said...

ahahaha...kedekut tul cik peah ni..aku pon rasa cam nak bodek abg ipar aku suruh amik sekolah punya gak...ahahahaha..menarik sungguh idea anda..nnti aku upah bunga telor..

marinahunny said...

hahaha masa ni mmg dh rsa x sbr nk kawen..tggu la lg 1-2 hari..confirm xleh tdo pnya..hahaha

Ross Tina Abdullah said...

huhuhu...sebenarnya kan kak na, x yah tunggu 1-2 hari, lagi 27 hari ni pon saya dah start xleh nk tdo...huhuhu..debo2

marinahunny said...

hehehe debo ke x sabo..kikiikii

Ross Tina Abdullah said...

x sabor byk dr debor...muahahahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails