..:: You Follow I, I Follow You

Mr & Mrs Chenchen

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Ya Allah, Kau Perelokkanlah Segala Perjalanan Hidup Kami

Monday, June 14, 2010

Ditujukan untuk perempuan2 yang tak suka lihat kami bahagia...

Katalah apa yang kamu suka..
Hina dan caci aku semahunya..
Sebab aku tahu kamu juga tak sempurna mana...

Aku tahu siapa kamu dan kamu...
Dan tak perlu menafikan segalanya...
Aku bukan buta IT macam kamu dan kamu..

Jangan kacau suami aku lagi..
Dan jangan ganggu rumahtangga kami..
Kalau betul suami aku jahat, kenapa masih ditunggu?

Rahsia kamu dalam tangan aku...
Tolong jaga diri kamu baik2 sebelum nak jaga hidup aku...
Jaga maruah kamu sebagai seorang perempuan...


p/s : Jangan buat sesuatu yang memalukan diri sendiri boleh tak???

6 comments:

marinahunny said...

dengki semua tu...biarkan dia, lama2 dia bosan le..Tuhan maha mengetahui..

Misz Sephia said...

tina, ko kene bunting pelamin supaya lagi menangis derang tu..haha. Best tak idea aku?

Ross Tina Abdullah said...

marinahunny : mmg dh x layan skang ni..tp dia serang blog kwn sy lak..aduhai..apa dia nk lg pon sy x tahu..huhuhu

misz sephia : itu la yg aku fikirkan juga...tgh berusaha segigihnya ni..hahahahaha

Lea Dzahir said...

org yang sker mendoakan kemusnahan rumahtangga org tu aku leh kata KAFIR LAKNATULLAH la dia tu.. bodoh bangang punya manusia. macam takde orang lain dia nak. jenis tak reti redha dengan kehendak Allah. kesian!

sorry ter'emo'. Apaper pun Tina, lantak la dia tu.. best woman win. Muahaha!

im - mamababahworld said...

ha..ngandung cecepat..i like..biar dia masuk mental spital..hiksss

Ross Tina Abdullah said...

lea : wow...sangat marah anda ye..ehehe..tq sbb selalu jd tukang jawab bg pihak aku..aku sukaaaa...best woman win ye...ehehehe

im : kan..terus check in kat hotel tanjung rambutan...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails